Sdružení knihoven ČR
Předseda:RNDr. Tomáš Řehák
Sídlo:Mariánské náměstí 98/1, 110 00 Praha 1
Tel./Fax.:+420 222 113 456/+420 734 684 729
IČ:70282170
DIČ:CZ70282170 - nejsme plátci DPH
Číslo účtu:2300910355/2010, Fio banka a.s.
   

Informace o zpracování a ochraně osobních údajů

Rádi bychom Vás informovali, že správcem osobních údajů poskytnutých v přihlášce na konferenci Knihovny současnosti je její pořadatel, Sdružení knihoven České republiky (SDRUK).

Vaše osobní údaje zpracováváme za účelem organizačního zajištění konference, včetně zasílání informací s účastí na konferenci souvisejících. Právním důvodem k tomuto zpracování je plnění smlouvy o poskytování objednaných služeb v rámci účasti na konferenci.

Zpracováváme Vaše jméno, příjmení, telefonní číslo, emailovou adresu, název a adresu zaměstnavatele a údaje vztahující se k Vaší účasti na konferenci. Tyto osobní údaje vymažeme po uplynutí tří měsíců od skončení konference.

Dále zpracováváme jméno, příjmení a číslo bankovního účtu po dobu pěti let od konce účetního období daného roku, a to za účelem plnění evidenčních povinností dle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví. Tyto údaje pro nás zpracovává účetní firma 1. Malešická účetní, s.r.o. (Rektorská 22; 108 00 Praha 10; IČO 27081036)

Se zpracováním osobních údajů nám pomáhají zaměstnanci Městské knihovny v Praze.

Níže uvádíme Vaše práva. Upozorňujeme, že před vyhověním Vašemu požadavku přiměřeným způsobem ověříme Vaši totožnost.

  • Právo na přístup k Vašim osobním údajům: Rádi Vám odpovíme na dotaz, které údaje o Vás uchováváme, případně poskytneme zdarma jejich kopii.
  • Právo na opravu: Pokud zjistíte nepřesnost či nepravdivost Vašich údajů a upozorníte nás, obratem Vaše údaje opravíme.
  • Právo na výmaz: Osobní údaje, které potřebujeme pro výše uvedené účely, bohužel vymazat nemůžeme. Jiné se snažíme neuchovávat.
  • Právo na přenositelnost údajů: Předáme Vaše osobní údaje Vám nebo jinému správci, budete-li si to přát, a to ve strojově čitelné elektronické podobě.
  • Právo na námitku a stížnost: Dohled nad dodržováním Nařízení má Úřad pro ochranu osobních údajů, na který je možné se obrátit v případě stížnosti, dotazu nebo prošetření nejasností. Budeme však rádi, pokud se s podnětem ohledně svých osobních údajů obrátíte nejprve na nás (sdruk-kksmlp.cz).

Zasílání newsletteru SDRUK

Zaškrtnutím možnosti "Chci odebírat newsletter SDRUKu" v přihlášce na konferenci udělujete Sdružení knihoven navíc souhlas s dalším zpracováváním tohoto Vašeho osobního údaje - e-mailové adresy.

Účelem zpracování e-mailové adresy je v tomto případě zasílání newsletteru SDRUK.

Váš souhlas se zpracováním e-mailové adresy a tedy i se zasíláním newsletteru můžete kdykoliv odvolat, a to zasláním nesouhlasného emailu na adresu sdruk@sdruk.cz

Pokud Váš souhlas neodvoláte dříve, bude správce Vaši e-mailovou adresu zpracovávat nejdéle 3 roky od posledního zaslaného newsletteru.

Copyright © 2019 Sdružení knihoven ČR Tvorba www stránek Winternet